LuontoLeena

 

luontoleena, leena löf, seitseminen, luontoretki
juhannusaattoaamu 2016

luontoretki seitsemisen kansallispuisto työhyvinvointi luonto-opas sienikurssi yrttikurssi
Tervetuloa LuontoLeenan matkaan!
LuontoLeena tarjoaa luontoretkiä, luontohyvinvointia, yrtti-, marja- ja sieniretkiä sekä -kursseja green care -lähtöisesti. Olen myös Green Care-kouluttaja ja olen kouluttanut Green Care laatumerkkiin vaadittavaa 5 op Green Care -perusteiden kokonaisuutta.

Metsämieli metsämieliharjoitus metsämielitapahtuma

LuontoLeena on myös Metsämielitapahtumien vetäjä. Voin järjestää ryhmille lyhyempiä 1-2 tunnin Metsämieliharjoitteita tai useamman tapaamiskerran Metsämieli hyvinvointikursseja. Tutustu tästä Metsämieleen.

Päätoiminta-alueeni on Pirkanmaa ja Häme, mutta tarpeen mukaan lähden asiakkaan toiveesta muuallekin. Toimin asiakkaan oman tarpeen mukaan, joten ota yhteyttä ja kerro, minkälaisesta luontoelämyksestä, kurssista tai retkestä olisit kiinnostunut. Valmiita retkiä löydät myös toimintaa ja tapahtumia sivustolta.

LuontoLeena  on mukana Suomen luontoyrittäjyysverkostossa, Green Care Finlandissa ja toimii Metsähallituksen ja Seitsemisen kansallispuiston yhteistyöyrityksenä. Lisäksi LuontoLeenan tuotteita ja palveluita voi ostaa Forest Foodyn kautta.

LuontoLeenan asiakkaita ovat mm. Rikosseuraamuslaitos, YLE, Metropolia AMK, Työtehoseura, Juupajoen 4H, Leijonaemot, Lempäälän kunta.

Seitseminen_RGBgreen care finland  

Seitsemisen kansallispuisto luontoretki luonto-opastus sienikurssi yrttikurssi green care

 

Mainokset