Opinnot jatkuivat

Luonnonvaratuottajan opinnot Hämeenkyrön Osaralla alkoivat taas tällä viikolla. Alkuun ollaan opeteltu muun muassa säilömistä, hilloamista, mehun tekoa. Ylihuomenna on vuorossa myös ensimmäinen lähiopetuspäivä Green care korkeakoulutuksen opintokokonaisuudesta Satakunnan ammattikorkeakoulussa Porissa. Mielenkiintoista…

Tässäpä ohje karviaisketsuppiin, jota tuli Osaralla testattua

1 l karviaisia
1 sipuli
1 1/2 dl omenaviinietikkaa
1 rkl suolaa
3 dl fariinisokeria
2 kokonaista neilikkaa
1 rkl sinapinsiemeniä
ripaus mustapippuria
1/2-1dl vettä

Kiehauta ja keitä kaikki ainekset kattilassa 1 1/2 tuntia ilman kantta. Lisää tarvittaessa vettä tunnin keittämisen jälkeen. Survo seos ja paseeraa tiheän siivilän läpi.
ps. myös muut marjat, hedelmät käyvät karviaisen sijaan

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s